Nieuws

Publicaties

Interview Paravisie

Lucas Klooster:
"de weg terug naar gezondheid is een uitnodiging aan de patiënt".

Klik hier om het interview met Lucas Klooster te lezen (ParaVisie_Dec_2019_LucasKlooster)

 

ITP en Homeopathie
Over ITP* in het patiëntenblad van de ITP vereniging.

Het volledige artikel over 2 pagina's:
pagina 1 Maart 2019 verhaal van mij in ITP tijdschrift
pagina 2 blz 2 van verhaal

* ITP staat voor Idiopathische trombocytopenische purpura. Bij ITP neemt het aantal bloedplaatjes af doordat het afweersysteem deze vernietigt. 

Mediapublicatie

Werking van homeopathie bij mens & dier
Klassieke Homeopathie werkt wel degelijk, maar hoe? De Duitse tv-zender BR (Bayerisches Fernsehen) zocht het uit en sprak met diverse onderzoekers en (ervarings)deskundigen over de werking van homeopathie bij zowel mensen als dieren. Ook bestudeerden ze de onderzoeken naar de werking van homeopathie en concludeerden dat er wel degelijk bewijs is dat klassieke homeopathie werkt. Klik hier als je deze interessante film wilt bekijken.

Glaucoom en homeopathie
Rob Coster vertelt zijn ervaring met de werking van homeopathie bij glaucoom (beschadigde oogzenuw). Klik hier om het interview te bekijken. 

 

Eczeem en homeopathie
Het oudste zoontje van Anne Pannekoek had eczeem. Werd het hormoonzalf of toch wat anders? Ze koos voor homeopathie en het eczeem verdween op natuurlijke wijze. Klik hier als je dit filmpje wilt bekijken.

Schimmelinfectie en homeopathie
Loes Beereboom uit Den Haag had last van een schimmelinfectie op haar tong. Regulier konden ze haar niet verder helpen, maar dankzij klassieke homeopathie is ze van haar klachten afgekomen. Klik hier als je haar verhaal wilt horen.