Over Lucas


Mijn weg naar homeopathie
Ik ben Lucas Klooster en voer vanaf 2014 praktijk aan huis in Harfsen.

Zoals ik op mijn homepage aangeef is het zorgen voor een duurzaam herstel wat mij aantrekt in het behandelen met homeopathie. Duurzaamheid is een begrip wat mij op het lijf geschreven is. Ik kom uit de wereld van de duurzame ontwikkeling en heb mij hiervoor ingezet in een ideaal naar een betere wereld.

Toen ik de kans kreeg om te gaan doen waar echt mijn passie ligt heb ik gekozen voor homeopathie. Duurzaamheid en de individuele mens die belicht wordt. Met mensen in gesprek gaan. Elk mens met welke klacht dan ook is uniek.
Ziekte en psyche staan met elkaar in verbinding en worden niet los van elkaar gezien. De totale mens en wat bezielt hem of haar. De weg terug naar gezondheid is een uitnodiging aan de patiënt. 
Met homeopathie hoop ik voor jou op een betere wereld, een betere eigen wereld.
Ik ben dankbaar dat ik deze behandelmethode, waarbij geen bijwerkingen optreden, kan toepassen. Voor vele mensen die een alternatief willen of regulier niet meer verbeteren gaat er een wereld open.

In de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd aan de Homeopathie Academie Nederland te Almelo.
Om gecertificeerd register homeopaat te zijn en te blijven vinden er toetsingen en verplichte bij- en na scholingen plaats vanuit de beroepsvereniging. Dit wordt gedaan om hoge mate van deskundigheid en kwaliteit te waarborgen. Uiteraard voldoe ik daaraan.

Ik werk bij gelegenheid samen met behandelaars uit de reguliere gezondheidszorg. Zo zijn er contacten met huisartsen, specialisten, fysiotherapeuten en psychotherapeuten. Mijn visie is dat we elkaar kunnen versterken in jouw behandeling waarbij juiste informatievoorziening noodzakelijk is. Van uitsluiten van een reguliere behandeling zal nimmer sprake zijn.