Specialismen


Specialismen

Mentale klachten zijn naast kanker en fybromyalgie één van mijn specialismen. Dat wil niet zeggen dat je voor andere klachten niet bij mij terecht kunt. Elke klacht en elk mens neem ik serieus. Daarom besteed ik aan iedereen met zijn klachten evenveel aandacht en kun je ervan verzekerd zijn dat ik me voor jouw behandeling net zo volledig inzet als bij ieder ander. Ieder mens is uniek en ook jouw klacht behandel ik als een unieke klacht.

 

Fybromyalgie
Met de door een huisarts of fysiotherapeut gestelde diagnose fibromyalgie ben je van harte welkom. Ik heb ervaring in de behandeling van zowel primaire fibromyalgie als secundaire fibromyalgie. Ofschoon de oorzaak vaak niet eenvoudig te achterhalen is zijn er dikwijls aanwijzingen te vinden die het ontstaan verduidelijken. Het eerste doel van de behandeling is om de pijn te verzachten. Samenhangende klachten zoals slecht slapen, angst, depressie, vermoeidheid en het prikkelbaar darm-syndroom worden in de behandeling meegenomen. De behandeling van een fysiotherapeut is zeker aan te bevelen.

Meer weten?
Mail: mail@lucasklooster.nl

 

Kanker
De Homeopathische Tumor Therapie is een intensieve, niet giftige ondersteuning voor alle soorten tumoren en in alle fasen van het ziekteproces.
Mensen die net de diagnose kanker hebben gekregen komen in een wirwar aan informatie terecht.
Ze zijn in eerste instantie uit het veld geslagen, geschokt, bang, maar gaan vervolgens op zoek naar herstel, naar verlichting en kwaliteit van leven.
Ze hebben vragen als:

  • Kan de homeopathie iets doen tegen de verschijnselen van de chemo c.q. bestraling?
  • Hoe blijf ik daarbij fit en gezond?
  • Wat zijn de mogelijkheden met voeding, supplementen als kurkuma, mineralen en vitamines?
  • Kunnen reguliere en natuurgeneeskundige behandelingen samen gaan?
  • Is de diagnose kanker een doodsvonnis of zijn er mogelijkheden om het innerlijke herstelvermogen zo te versterken dat er herstel mogelijk is?
  • Wat kan ik zelf doen?

In ieder geval meer dan je denkt!
De Homeopathische Tumor Therapie stimuleert het zelfherstellend vermogen, zoals dat in ieder van ons aanwezig is. Het is vaak niet te begrijpen waarom iemand ziek wordt, maar ons lichaam en natuurlijk ook onze geest bevatten ook een enorm slim vermogen om steeds weer te herstellen, steeds weer oplossingen te vinden, steeds weer in balans te komen.
Ja maar, hoor ik je denken, ook bij kanker? Ja, ook bij kanker.

De vergoeding van de homeopathische behandeling valt onder uw aanvullende verzekering. Overleg met oncoloog of behandelend arts heeft de sterke voorkeur.

Meer weten?
Mail: mail@lucasklooster.nl

 

Ontwikkelingsstoornissen (fysiek en mentaal)
Ontwikkeling vindt op diverse niveaus plaats; mentaal, emotioneel, functioneel en fysiek. Een gezonde ontwikkeling is dan ook een samenspel tussen de verschillende niveaus. Ontwikkeling is beweging en niet statisch. En soms zit er onbalans in die beweging. Homeopathie werkt goed bij: Ontwikkelingsstoornissen bij kinderen, Dyslectie/ Dyscalculie, Puberteit, ADHD/ADD, Overgevoeligheid, Autisme of bij scheidingen “met veel gedoe”. Het zijn voorbeelden.

Meer weten?
Mail: mail@lucasklooster.nl